Metka Graunar, Dragan Bulič, Marjola Zdravič - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
M. Grauner, prevajalka; D. Bulič, glasbeni urednik, voditelj radijskih oddaj; M. Zdravič, prevajalka.
Radio Ljubljana, studio Vala 202, 2. nadstropje.
Keywords: Live Aid - radijski prenos