Nekalibrirano vodenje robota s pomočjo računalniškega vida - Klobučar, Rok (visokošolska dela, 2008)
Uncalibrated visual servo control
Keywords: Disertacije; nekalibrirano vodenje; Računalniški vid; Roboti; usmerjene nevronske mreže; vizualno vodenje; Vodenje