Saša Einsiedler, Nataša Assejev - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1987)
S. Einsiedler je napovedovalka; N. Assejev je urednica nočnega programa TVL.
Keywords: Pop delavnica - glasbena prireditev