Geodetska navezava mareografske postaje Koper - Stopar, Bojan (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2007)
230283264
Keywords: GPS; gravimeter; gravimetrična izmera; gravimetrična mreža; gravimetry; levelling; mareografska postaja; nivelman; Slovenia; Slovenija; terestrična opazovanja; terrestrial observation; tide gauge station