Results of tectonic measurements in the Lunan Stone forest, China - Šebela, Stanka (Acta carsologica, 1996)
V Kamnitem gozdu pri Lunanu so glavne smeri tektonskih razpok 315-330° (SZ-JV), sledi smer 45-60° (SV-JZ) in smer 285-300° (SZ-JV). Plasti permijskih apnencev vpadajo proti SZ in Z pod kotom 5-20° ter so blago nagubane v več manjših antiklinal in sinklinal.
Keywords: geologija; geology; Kitajska; kras (geologija); Lunan; tektonika; Yunnan