Predpisovanje zdravil za srčnožilne bolezni v Sloveniji - Fürst, Jurij (Farmacevtski vestnik, 2013)
Prispevek analizira porabo zdravil za bolezni srca in žilja (ATC skupina C) in antitrombotičnih zdravil (ATC skupina B01) v Sloveniji v letu 2012 in pomembne spremembe v obdobju 2003-2012
Keywords: bolezni srca in ožilja; drug; farmakoepidemiologija; poraba zdravil; predpisovanje zdravil; Slovenia; Slovenija; zdravila