Posodobitev zbiranja in dopolnjevanja podatkov pri obnovi gozdnogospodarskih načrtov - Kozorog, Edo (Gozdarski vestnik, 2013)
V prispevku so predstavljene izkušnje pri posodobitvi sestojne karte. Na primeru GGE Trnovo smo analizirali manjšo manjša poraba časa pri terenskem delu in posodobitvi sestojne karte v celoti. Na primeru GGO Tolmin pa analizirali dosedanjo porabo dosedanja poraba časa in morebitne prihranke porabe časa za gozdnogospodarsko načrtovanje v prihodnje.
Keywords: gozdnogospodarsko načrtovanje; analiza porabe časa; sestojne karte; posodobitve sestojne karte; kakovost sestojne karte; intenzivnost gospodarjenja