Zakaj marjetice smrdijo? - Suhodolčan, Primož (knjige, 2020)
Lepe bele marjetice so krasile travnik in vabile k sebi pridne čebele in pisane metulje. Kar naenkrat pa je čebelica sredi nabiranja medu ugotovila, da mora nujno, ampak res nujno... saj veste, kam.