Workshop with international participation "How to design a MOOC?" - Kranjc, Krištof (knjige, 2021)
V publikaciji je zbran program, povzetki in odzivi udeležencev ter predavateljev na delavnico z naslovom "Kako načrtovati MOOC?" (originalni angleški naslov: "How to design a MOOC?"), ki je potekala v spletni obliki od 17. do 20. februarja 2021 v organizaciji Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, Univerze v Ljubljani. Delavnice so se udeležili člani projektnih skupin v okviru STEM-CPD@EUni projekta, namenjena pa je bila pridobivanju teoretičnega in praktičnega znanja s področja načrtovanja in izdelave množičnih prosto dostopnih spletnih tečajev (MOOC, oz. originalno angleško "massive open online course") ter za povečevanje zavedanja pomembnosti tovrstnih sodobnih pristopov k poučevanju disciplin s področja znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike v visokem šolstvu.
Keywords: e-izobraževanje; Elektronsko izobraževanje; izobraževanje; množični odprti spletni tečaji; odprti spletni tečaji; povzetki; programi; spletni tečaji; spletno izobraževanje; visoko šolstvo; zborniki