Članek Ovire za gradnjo vseučiliške knjižnice v časopisu Jutro (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1935)
Celotna številka časopisa Jutro.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani