Šamansko potovanje - Ingerman, Sandra (knjige, 2023)
Vodnik vsebuje eno najosnovnejših tehnik, ki jo uporabljajo šamani po vsem svetu, da se povežejo z zavezniki, dobijo dostop do osebnega duhovnega vodstva in zdravljenja, da pomagajo drugim in planetu ter se na novo povežejo z naravo in njenimi cikli. Praksa omogoča neposreden dostop do duhovnega vodstva.
Keywords: nadčutno doživljanje; Priročniki; šamani; Šamanizem