Google Scholar v sistemu COBISS.SI - Vehovec, Robert (Organizacija znanja, 2006)
V članku predstavljamo servis Google Scholar in povezavo med njim in vzajemno podatkovno bazo podatkov COBIB.SI.
Keywords: internet; podatkovne zbirke; spletni iskalniki