Kaj in zakaj določa vpliv opazovanj na kvaliteto vremenskih napovedi - Strajnar, Benedikt (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2016)
282773760
Keywords: aircraft observations; ALADIN model; letalske meritve; model ALADIN; Mode-S MRAR; numerical weather prediction; Numerično napovedovanje vremena