Rak telesa maternice - Krajec, Maja (knjige, 2023)
Pred vami je zbornik, kjer so zbrani prispevki predavanj s področij, ki obravnavajo etiologijo in epidemiologijo raka materničnega telesa, predstavljene so najnovejše smernice obravnave bolnic z rakom materničnega telesa, novosti na področju patološke in molekularne diagnostike, na področju slikovne diagnostike ter dileme na področju operativnega zdravljenja. V zadnjem delu zbornika je predstavljeno sistemsko zdravljenje raka materničnega telesa ter zdravljenje z obsevanjem.