Tomaž Purkart, Stane Sušnik - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
T. Purkart, tonski tehnik; S. Sušnik, urednik na razvedrilnem programu TVL.
Radio Ljubljana, studio Vala 202, 2. nadstropje.
Keywords: Live Aid - radijski prenos