Analiza geometrijskih lastnosti nedokončanega železniškega predora v Godoviču - Urbančič, Tilen (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2022)
94969603
Keywords: geometrija; geometry; predor; railway; terestrično lasersko skeniranje; terrestrial laser scanning; tunnel; železnica