Recent changes in the Adriatic fish fauna - Lipej, Lovrenc (Varstvo narave, 2009)
Pred kratkim so bile v slovenskem delu Jadrana odkrite nekatere spregledane redke in manj poznane vrste rib. Nekatere izmed njih so bile prvič potrjene...
Keywords: ribe; vrste; zoogeografija; Adriatic Sea; Jadransko morje; Slovenian Riviera; slovenska obala