Contemporary ethical and moral dillemas in community pharmacy's practice on HCP 2022 - Bratun, Mojca (knjige, 2022)
Na 4. HCP konferenci naslavljamo suverenost in transformacijo lekarn in lekarništva. Gre za dve temi, na kateri močno vplivata etičnost in moralnost vseh deležnikov lekarne, ne le zaposlenih za pultom.
Keywords: dietna terapija; elektronske knjige; izdaja zdravil; kapljice za oko; lekarništvo; obstipacija; Poklicna etika; Posvetovanja; Skupnostna farmacija; zdravstvene storitve