Svet je kakor ringaraja - Štefan, Anja (knjige, 2022)
Zvočna knjiga vsebuje 15 uglasbenih pesmi Anje Štefan, glasbo je prispeval Boštjan Gombač in drugi glasbeni mojstri. Pesmi izvajajo Neca Falk, Janez Škof, Nina Strnad in ostali: Iščemo hišico, Krof, Devet pogumnih miši, Svet je kakor ringaraja, Snežinke, Miška vzela je s potičke, Popotnica, Za devetimi gorami …