Zlate Grimmove pravljice. Stari sultan - Grimm, Jacob (knjige, 2023)
Malo pred božičem leta 1812 sta učenjaška brata Jacob in Wilhelm Grimm kronala nekajletno zbirateljsko podjetje z izdajo prve knjige Otroških in hišnih pravljic, ki so sčasoma prerastle v eno temeljnih besedil zahodne civilizacije ter najbolj znano in prevajano pravljično zbirko vseh časov. Bogata in raznolika zbirka ljudskih zgodb je neskončen rudnik sporočil in pomenov, ki nagovarjajo in navdihujejo tako otroke kot odrasle.
Keywords: zvočne knjige