Logistični center Lidl Arja vas - Klemenčič, Toni (Gradbeni vestnik, 2020)
Članek opisuje tehnologijo gradnje objekta Logistični center LIDL Arja vas, izdelavo terminskega plana v 3D-okolju ter pridobivanje LEED-certifikata za projektiranje in gradnjo objekta. V članku je predstavljena natančnost postavitve montažnih stebrov AB ter nadaljnja montaža strešne jeklene konstrukcije z nizko toleranco dimenzij. Podrobneje je predstavljen 4D-model objekta, ki je izdelan s programsko opremo Navisworks Manage. Predstavljen je postopek pridobivanja zlatega LEED-certifikata.
Keywords: Gradbeništvo