Pesmi - Štepec, Nace (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Štepec, Nace. Njegovo zbirko je Štreklju poslal F. Levec kakor vse druge zapise Wiesthalerjevih dijakov. V rokopisu je ohranjenih 5 pesmi iz Šentvida pri Stični (ŠZ IV. a, 148).