Še o programu CDS/ISIS - Marković, Ivan (Knjižnica, 1994)
Prispevek nakazuje probleme, ki so se pojavili z uvedbo računalnikov v naše knjižnice. Avtor se z nekoliko bolj poljudnega zornega kota dotika konkretnih težav, s katerimi se knjižničar spopada pri vsakdanjem delu s programom CDS/ISIS in njegovo aplikacijo BIBLO, katere najbolj zanimive zmogljivosti so tu tudi predstavljene.
Keywords: knjižnice; avtomatska obdelava podatkov; računalniški programi