Sanjanje in pogum - Villoldo, Alberto (knjige, 2025)
Knjiga Sanjanje in pogum avtorja Alberta Villolda je odličen vir navdiha, če si želite več notranje moči, jasnosti in sposobnosti za ustvarjanje lastne usode. Villoldo črpa iz šamanskih tradicij Južne Amerike, ki jih povezuje z modernimi psihološkimi in duhovnimi praksami. Poudarja povezanost telesa, uma in duha ter ponuja praktične tehnike za notranjo preobrazbo. Svetuje, kako naj zavestno oblikujemo svoje življenje s sanjanjem in vizualizacijo, ki pripomoreta k oblikovanju bolj izpolnjenega življenja. Navaja metode, s katerimi prepoznamo in presežemo negativne vzorce mišljenja, ki nas ovirajo.
Keywords: Duhovne vaje; duhovnost; pogum; resničnost; Sanje; šamanizem; zavest