Novosti in posebnosti v zdravstveni negi in oskrbi ran, stom ter inkontinenci - Batas, Renata (knjige, 2023)
Zbornik strokovnih prispevkov z recenzijo s področja zdravstvene nege in oskrbe ran, stom ter inkontinence.
Keywords: elektronske knjige; enterostomalna terapija; ileostoma; kronične rane; otroci; patronaža; Posvetovanja; Rane; razjeda zaradi pritiska; sindrom kratkega črevesa; Stome; urinska inkontinenca; zborniki; Zdravstvena oskrba; ženske