Speaking through pictures - Perne, Anže (knjige, 2025)
Publikacija vsebuje deset vzorčnih slikovnih in besedilnih iztočnic, namenjenih pripravi na ustni del splošne mature iz angleščine. Vsaka iztočnica je dopolnjena z izhodišči za pogovor na ustnem izpitu.
Keywords: Angleščina; Matura; ustni izpit iz angleščine