Grozavljice. Mumije - Doyle, Arthur Conan (knjige, 2025)
Le kaj hudega se lahko zgodi na slavni, stari angleški univerzi, kjer študentje preživljajo čas na predavanjih, v knjižnicah in za debelimi knjigami? Nikar ne podcenjujte na videz mirnega in skorajda dolgočasnega okolja. Zaradi starodavnih smrtonosnih urokov namreč lahko naletite na skrivnostna in nevarna bitja. Tokratna zgodba terja nekoga tako hrabrega, da se bo upal z njimi srečati iz oči v oči. Vas mika še naprej raziskovati te temačne strani in izvedeti vse o grozljivih dogodkih, ki so se pripetili neke mirne pomladi pred davnimi leti?
Keywords: zvočne knjige