Prispevek k poznavanju favne dvoživk (Amphibia) severovzhodne Slovenije - Lešnik, Aleksandra (Natura Sloveniae, 1999)
Izvleček. V okviru skupine za dvoživke je bilo med 23. julijem in 2. avgustom 1997 na Raziskovalnem taboru študentov biologije Središče ob Dravi 97 na skupno 68 najdiščih najdenih 12 vrst dvoživk.
Keywords: Amphibia; dvoživke; Ecosystem; prevalence; razširjenost; zoogeografija