The parameters of Fibonacci and Lucas cubes - Ilić, Aleksandar (Ars mathematica contemporanea, 2017)
Motivirani z domnevami, ki so jih postavili Castro in dr. leta 2011, v tem članku uporabimo formulacije celoštevilskega programiranja za izračun dominacijskega števila, števila 2-pakiranj ter neodvisnega dominacijskega števila Fibonaccijevih kubov in Lucasovih kubov za ?$n \le 13$?.
Keywords: dominacijsko število; Fibonaccijevi kubi; Lucasovi kubi; število 2-pakiranj