Lisica je takrat že bila lovec - Müller, Herta (knjige, 2013)
Romunija, leto 1989. Mlada učiteljica se v svinčenem ozračju strahu, nezaupljivosti in pritiskov tajne službe Securitate trudi ohraniti prisebnost.
Keywords: Müller, Herta, 1953-; Literarne študije; Romania; Romunija; Politično preganjanje; 1989; V leposlovju