4. mednarodna konferenca Moodle.si - Florjančič, Viktorija (Management, 2010)
Slovenski uporabniki Moodla, odprtokodnega spletnega učnega okolja, so se letošnjega maja srečali na 4. mednarodni konferenci Moodle.si, ki se od prejšnjih konferenc razlikuje predvsem po večjem številu prispevkov. Večji je bil tudi odziv uporabnikov Moodla iz tujine, saj so se konference udeležili uporabniki Moodla iz Avstrije, Italije in Srbije.
Keywords: Moodle; moodle.si; MoodleMot