Preučevanje poplav novembra 2012 na podlagi nemerskih posnetkov z vključevanjem javnosti - Triglav Čekada, Mihaela (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2013)
264931840
Keywords: collaborative data; floods; fotogrametrija; interaktivna orientacija; nemerska fotografija; non-metric photography; photogrammetry; poplave; Slovenia; Slovenija; vključevanje javnosti