Uporaba kopul v hidrologiji - Bezak, Nejc (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2014)
271310592
Keywords: bivariate analysis; bivariatne analize; discharge; kopula; pretok; suspended solids; suspendirane snovi; trivariate analysis; trivariatne anlize; volumen vala; Wave volume