Georeferenciranje terestričnega laserskega skeniranja z naravnimi tarčami - Pavlovčič Prešeren, Polona (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2021)
53030659
Keywords: control points; georeferencing; georeferenciranje; naravne tarče; natural targets; oslonilne točke; registracija; registration