Elektromagnetni valovi daljši od premera Zemlje - Čop, Rudi (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2018)
293138688
Keywords: artificial noise; Earth's receiver; magnetic pulsations; magnetni impulzi; motnje; sprejemnik ELF; telluric currents; telurski toki