Ekosistem razvoja digitalne transformacije in digitalnih kompetenc v programu Erasmus+ - Nolimal, Fani (knjige, 2024)
V publikaciji, ki je del mednarodne raziskave, izvedene v okviru Erasmus+ LTA, z naslovom Ekosistem razvoja digitalnih kompetenc v programu Erasmus+, je predstavljena nacionalna študija o vplivu programa Erasmus+ na digitalno transformacijo organizacij prejemnic finančnih sredstev, razvoj digitalnih kompetenc med njihovimi zaposlenimi in celostne spremembe sodelujočih organizacij na obravnavanih področjih. Na podlagi ugotovitev so podana priporočila za sistemsko oz. nacionalno raven in nacionalno agencijo, odgovorno za realizacijo programa Erasmus+ v Sloveniji.