Jani Kovačič, Žarko Živković - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1998)
J. Kovačič, kantavtor; Ž. Živković, kitarist, skladatelj.
Čakajoč Toma Waitsa - koncert prevedenih pesmi Toma Waitsa, Maribor, Festival Lent, Sodni stolp, 2. julij 1998.
Keywords: Maribor - Festival Lent