Onkraj mavrice - Mlakar, Tanja (knjige, 2022)
Ali je starost res le pešanje življenjskih moči, čas bolezni in nesmiselnega trpljenja? In dom za ostarele hiralnica, kjer le še čakaš na neizbežno smrt? Osamljen, s prgiščem lepih trenutkov in kopico nepredelanih spominov in travm. Lahko je tako. Lahko pa se odločiš tudi drugače. In sprejmeš izziv, morda enega največjih v življenju - da se soočiš s seboj, svojimi bližnjimi, svojo preteklostjo ...