Numerični postopki obravnavanja gibanja GPS-satelitov - Pavlovčič Prešeren, Polona (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2004)
126882048
Keywords: astrodinamika; astrodynamics; broadcast/precise ephemerides; glavna kontrolna postaja; global control station; GPS-satelit; GPS-satellite; oddane/precizne efemeride; reference point; referenčna točka