Eksperimentalna porečja v Sloveniji - Brilly, Mitja (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2005)
217339904
Keywords: Dragonja; Dragonja river; eksperimentalna porečja; experimental catchments; Glinščica; Glinščica river; hidrološke meritve; hydrological investigations; reka Reka; Reka river; Slovenia; Slovenija