Tesla energy saver eco - Bridges, Adam (knjige, 2020)
Vsebina predstavi nekaj nasvetov z namenom zmanjšanja porabe energije in stroškov v osebnem gospodinjstvu.
Keywords: Gospodinjski aparati; Gospodinjstva; izolacija; klimatizacija; ogrevanje; Priročniki; razsvetljava; Varčevanje z energijo