Proizvodnja, izvoz in uvoz okroglega lesa - Piškur, Mitja (Gozdarski vestnik, 2010)
Predstavljeni so nacionalni podatki o proizvodnji, izvozu in uvozu okroglega lesa. Poraba okroglega lesa je izračunana bilančno na podlagi uradnih podatkov.
Keywords: les; okrogli les; proizvodnja; zunanja trgovina; forestry; gozdarstvo