Cultural encounters with the English-speaking world - Kavalir, Monika (ELOPE (Ljubljana), 2015)
Urednika Monika Kavalir in Andrej Stopar predstavita svoj pogled na temo številke in opišeta prispevke, zbrane v publikaciji
Keywords: angleščina; English; medkulturne študije