Eulithis mellinata (Fabricius, 1787), nova vrsta v slovenski favni metuljev (Lepidoptera: Geometridae) - Lesar, Tone (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 1998)
Rezultat več nočnih lovov z UV-pastjo v okolici Maribora, SZ Slovenija, je nova vrsta pedica, zabeležena v slovenski favni nočnih metuljev. Najdena je bila tudi v okolici Lendave v Prekmurju
Keywords: entomologija; metulji; zoologija; zoology