Preverjanje stabilnosti ploskovnega objekta s terestričnim laserskim skeniranjem - Kregar, Klemen (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2017)
288155392
Keywords: change detection; dams; deformacijska analiza; deformation analysis; pregradni objekti; terestično lasersko skeniranje; terrestrial laser scanning; zaznavanje premikov