Smrtna magija - Quinn, C. S. (knjige, 2022)
Charlie Tuesday, lovec na tatove, praviloma ne išče morilcev, a po ogledu podstrešne sobice, v kateri najdejo razmesarjeno truplo mlade in čedne služabnice, odkrije vrsto simbolov in izrekov, ki namigujejo, da se je dekle hotelo zaščititi pred nečim zelo zloveščim. Charlie se poda na lov za morilcem, tatom srebrnega naprstnika, toda prav nič ni tako, kot se zdi.