Požri se, Robi - Gluvić, Goran (knjige, 2022)
Glavni junak romana, novinar Robi, ki je bil sredi sedemdesetih let študent, ostaja isti tudi na pragu srednjih let - večni upornik z isto skupino prijateljev. V mladosti skupaj preganjajo dolgčas z ustanovitvijo punk benda, likovne in gledališke skupine, v zrelih letih pa s snovanjem programa za svojo politično stranko … Njihova najmočnejša vez je veselje do igre, zato so zapleti in razpleti polni grotesknega humorja in parodije na našo družbeno stvarnost.