Lažniva Suzi - Muck, Desa (knjige, 2022)
Najstnica Suzi se na vse kriplje trudi iz svojega življenja narediti pravljico, sama pa postati lepa in pametna, nedosegljiva in izkušena, vzvišena in priljubljena... A kako naj se do svojega princa prebije skozi trnje laži, ki postaja pregosto celo zanjo?