Messe nebst Graduale un Offertorium - Schiedermayr, Johann Baptist (skladatelj) (monografsko notno gradivo, 1840)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 3
Keywords: Cerkvena glasba; Maša