Jazz orkester RTB - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1986)
Mića Marković, saksofonist, skladatelj.
Radenci, Glasbena parada.
Keywords: Glasbena parada 3 srca, Radenci - glasbena prireditev